Sibiu: Donează o floare și primești un bilet la concertele filarmonicii

Fiecare spectator care va dona, începând din 1 martie, o muşcată sau o petunie curgătoare pentru decorarea Sala Thalia din Sibiu, unde este şi sediul Filarmonicii de Stat, va primi în schimb un bilet pentru evenimentele organizate aici, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Din 1 martie, fiecare sibian care va aduce o muşcată sau o petunie curgătoare va primi în loc un bilet pentru unul din evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu în luna martie. Florile vor împodobi terasele şi faţada Sălii, contribuind astfel - asemeni Thaliei - la transformarea acestui spaţiu într-unul vesel şi înfloritor", se precizează în comunicatul Filarmonicii Sibiu, transmis de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în luna martie vor avea loc la Sala Thalia, 10 evenimente muzicale. Programul complet este disponibil pe site-ul filarmonicasibiu.ro, în aplicaţia Filarmonica Sibiu şi pe pagina oficială de Facebook.

Proiectul "O floare pentru Thalia" este realizat în parteneriat cu Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu şi Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu". Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.

Citeste si:
Muzicieni romani, reveniti in tara dupa un turneu in Wuhan
Muzicieni romani, reveniti in...
Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri