Consiliul Local Sector 2 ar putea aproba, în şedinţa de joi, amenajarea unei creşe într-o clădire din subordinea DGASPC aflată pe Strada Caroteni, valoarea investiţiei fiind estimată la aproape 3,6 milioane de lei cu TVA, scrie Agerpres.

"Se aprobă indicatorii tehnico-economici şi devizul general pentru obiectivul de investiţii 'Amenajare Centru de Zi/Creşă în clădirea S(p)+P+1 situată în situată în Strada Caroteni nr. 21 -23, Sector 2'", prevede proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului local.

Creşa va avea funcţiunile şi dotările conexe necesare pentru un număr de maxim 80 de copii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 3 ani, separaţi în opt grupe.

Investiţia urmează să fie finanţată integral din bugetul local al Sectorului 2. Lucrările vor fi atribuite prin licitaţie publică.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului întocmit de DGASPC Sector 2, creşele Ciobănaşul, Sinaia şi cea din Strada Teiul Doamnei nr. 99 au o capacitate cumulată de 335 de locuri, care sunt insuficiente raportat la numărul de solicitări.

La imobilul din Strada Caroteni sunt necesare lucrări de reconfigurare, punere în siguranţă a structurii şi adaptarea la cerinţele legislative.

"Beneficiarul doreşte modernizarea şi reabilitarea clădirii pentru a răspunde cerinţelor legislative şi reglementărilor tehnice valabile la acest moment, precum şi creşterea performanţei energetice a clădirii", se explică în raportul de specialitate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri