Decernările premiilor Grammy au fost un moment incredibil pentru cei mai mari artiști ai lumii, dar ele au devenit și un top special care să îi ajute pe oameni să își lărgească orizonturile muzicale. Iată cine au fost câștigătorii premiilor Grammy/

Albumul anului - Taylor Swift

Superstarul pop Taylor Swift a câştigat duminică seară premiul Grammy la categoria albumul anului cu Folklore, un LP de muzică alternativă cu 16 piese.

Conform Agerpres, la această categorie au mai fost nominalizaţi Jhené Aiko ("Chilombo"), Black Pumas ("Black Pumas"), Coldplay ("Everyday Life"), Jacob Collier ("Djesse Vol.3"), HAIM ("Women In Music Pt. III"), Dua Lipa ("Future Nostalgia") şi Post Malone ("Hollywood's Bleeding").

Cea mai bună interpretare pop - Harry Styles

Harry Styles, un tânăr artist britanic, a reușit să câștige primul său Grammy din carieră pentru interpretarea piesei Watermelon Sugar. După o carieră pe care și-a început-o la 16 ani, acum, la 27, a reușit să învingă num emari, precum Taylor Swift, Dua Lipa, Billie Eilish sau Justin Bieber.

Cea mai bună interpretare a unei piese country - Justin Bieber

Celebrul artist canadian a obținut premiul pentru piesa 10,000 Hours, piesă realizată în colaborare cu Dan + Shay. Starul de origine canadiană, în vârstă de 27 de ani, a luat decizia de a nu participa la ceremonia din acest an după ce s-a alăturat corului de critici la adresa Recording Academy.

Cea mai bună interpretare rock - Fiona Apple

Fiona Apple a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare rock pentru piesa Shameika. Melodia este extrasă de pe albumul Fetch the Bolt Cutters, album pentru care Fiona Apple a mai primit un Grammy - cel mai bun album de muzică alternativă.

Piesa anului - H.E.R.

Artista H.E.R. a câștigat premiul piesa anului pentru „I can't breathe”, o melodie împotriva discriminărilor rasaiale și a brutălității organelor de ordine din SUA. Titlul piesei este preluat din ultimele cuvinte ale lui George Floyd, un bărbat american care a fost asfixiat și ucis de polițiști.

În 2021, alți artiști care au mai primit premii Grammy au fost Billie Eilish, Megan Thee Stallion, Beyonce, Ledisi, Body Count, The Strokes, Thundercat, John Legend, Anderson .Paak și Nas.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri