Primarul Daniel Băluţă a dispus desfiinţarea chioşcurilor ilegale din staţiile de metrou din Sectorul 4

Primarul Daniel Băluţă a dispus desfiinţarea chioşcurilor ilegale din staţiile de metrou din Sectorul 4, având în vedere solicitarea Metrorex.

"Se aprobă punerea în aplicare a prevederilor legale privind eliberarea/desfiinţarea lucrărilor de construcţii cu caracter provizoriu constând în spaţiile comerciale edificate cu încălcarea Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în număr de 78, situate pe domeniul public/privat al Statului, pe raza administrativ teritorială a Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, în staţiile de metrou Piaţa Unirii 1, Timpuri Noi, Tineretului, Eroii Revoluţiei, Constantin Brâncoveanu, Piaţa Sudului, Apărătorii Patriei, Dimitrie Leonida, Berceni", prevede dispoziţia semnată de primarul Daniel Băluţă, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, în calitate de concesionar al domeniului public/privat al statului afectat de aceste construcţii, Metrorex SA a solicitat printr-o adresă desfiinţarea acestora în regim de urgenţă.

Înlăturarea chioşcurilor se va face prin structurile de specialitate ale autorităţii locale, cu sprijinul Poliţiei Locale.

Citeste si:
Soluţii pentru comercianţii care aveau chioşcuri la metrou
Soluţii pentru comercianţii...
Sursa foto: Daniel Caluian/Shutterstock
Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri