Măsura carantinei zonale va fi ridicată joi seara, la ora 22:00, pentru comuna Cernica, cu satele aparţinătoare Cernica, Bălăceanca, Poşta, Căldăraru şi Tânganu, din judeţul Ilfov, informează Agerpres.

Decizia încetării măsurii de carantină zonală a fost luată joi în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.

Conform hotărârii, "începând cu data de 15.04.2021, ora 22:00, la nivelul comunei Cernica se vor aplica măsurile prevăzute în HG 432 din 8 aprilie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19".

Prefectura Ilfov a informat ca rata de incidenţă COVID în Cernica era joi de 5,03 la mia de locuitori.

Pe 1 aprilie, comuna Cernica a intrat în carantină pentru o perioadă de 14 zile.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri