Premierul Florin Cîțu a declarat că data de 1 iunie nu înseamnă că revenim la normalitate, ci este un prim pas important pe care îl vom putea face dacă se va atinge ținta de aproape 35% din populație să fie vaccinată.

„A fost o întâlnire pe care o aștept de un an de zile, care ne dă speranță. Astăzi începem să ne gândim la revenirea la normalitate. Nu vom reveni de la 1 iunie la normalitate 100%, dar vom anunța ce vom face când vom avea o rată de vaccinare de 35%”, spune Cîțu.

Premierul spune că revenirea la normalitate nu se va putea întâmpla fără vaccinare. Întrebat dacă există anumite propuneri privind reluarea evenimentelor pe bază de teste, premierul a spus ca aceste propuneri vor fi discutate.

„Putem să vorbim doar de teste pilot, situații pilot, dar nu putem vorbi de redeschiderea unui sector în totalitate. Sunt câteva propuneri la Ministerul Culturii: teste pilot pentru Teatrul Național și Opera Română”, a declarat premierul.

Cîțu mai spune că nu vom renunța la mască de la 1 iunie, ci doar atunci când ne vom atinge ținta de 10 milioane cetățeni vaccinați.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri