Peste 50.000 de oameni s-au adunat la un festival de rock din Noua Zeelandă, țară care a renunțat la măsurile anti-COVID după ce a călcat în picioare virusul datorită măsurilor stricte care au fost luate.

Pe lângă festivalul imens, în acest weekend s-a ținut și un meci de fotbal australian cu peste 78.000 de spectatori în Australia, țara de lângă Noua Zeelandă. Meciul dintre Collingwood Magpies și Essendon Bombers a fost evenimentul care a avut cel mai mare public prezent de când a început pandemia.

Conform New York Post, trupa principală care a fost la festivalul de rock din Noua Zeelandă a fost Six60, o trupă locală. În timpul performanței lor au chemat și cântăreți tradiționali Maori și au cântat în limbi indigene.

O scenă din timpul concertului

„Știm cum a fost să fii în carantină. A fost nasol. Nu am știut că vom putea să cântăm din nou”, a explicat solistul trupei înainte de show. „Aici, în Noua Zeelandă, suntem norocoși”.

Chitaristul de la Six60 a explicat că este minunat să vadă că oamenii au ieșit și caută din nou experiența unui concert live.

Un fan care a trăit carantina din Marea Britanie a explicat pentru New York Post că experiența lui a fost de vis.

„E important să putem să ne adunăm împreună și să cântăm aceleași melodii. Ne face să simțim că suntem parte din ceva”, a explicat fanul.

Până acum, în Noua Zeelandă au murit doar 26 de persoane din cauza COVID-19. Recordul impresionant se datorează măsurilor stricte și eficiente luate încă de la începutul pandemiei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri