6 Mai 2021

Klaus Iohannis: Haideți să ne vaccinăm, ca să revenim la normalitatea noastră



România pregătește din ce în ce mai intens campania de vaccinare, înmulțind centrele de vaccinare drive-through și axându-se pe maratoane de vaccinare. Aflat într- o vizită de lucru la Constanța, la centrele de vaccinare organizate în oraș, președintele României a îndemnat la vaccinare, pentru a reveni cât mai rapid la normalitate.

Klaus Iohannis a lăudat efortul autorităților locale din Constanța, apreciind centrele de vaccinare organizate, chiar dacă acestea sunt provizorii și în containere.

Centrele sunt deschise non-stop, iar până în prezent, peste 500 de persoane au fost imunizate în locațiile cu pricina.

”Suntem într-o nouă fază a vaccinării. Acum putem vaccina inclusiv non-stop. Oricine se poate vaccina, avem doze suficiente”, a declarat președintele.

Acesta a argumentat bunul mers al campaniei de vaccinare, prin scăderea cifrelor raportate zilnic. Cu toate acestea, a atras atenția că pandemia nu a dispărut.

”Pandemia nu a dispărut, virusul este încă în societate. Haideți să ne vaccinăm, ca să putem reveni la normalitatea noastră”, a mai spus Iohannis.

Nu în ultimul rând, președintele a precizat că astăzi vom depăși 100.000 de persoane imunizate, ceea ce ar reprezenta un record pentru campania de vaccinare din România.



Citeste si