Timișoara a intrat în scenariul verde, rata de incidență scăzând sub pragul de 1,5 la mia de locuitori. Timișoara, dar și județul Timiș în întregimea sa au fost în scenariul roșu o bună perioadă, timp în care circulația s-a făcut în baza declarațiilor pe proprie răspundere, iar activitățile economice au fost reduse la minimum.

”Timișoara este de azi în scenariul verde, după ce rata de infectare cu Covid-19 a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori. Este rezultatul unor luni de sacrificii pentru noi toți, dar care, până la urmă, le-am făcut pentru a salva vieți”, a scris edilul Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook.

Fritz amintește de cei care au pierdut lupta cu boala provocată de COVID, îndemând la reconstruire și unitate, deoarece Timișoara își poate deschide porțile începând cu 9 mai.

”Am pierdut în aceste luni și oameni dragi nouă, de care ne vom aminti mereu. A venit însă timpul să arătăm că timișorenii și spiritul acestui oraș nu pot fi înfrânți. Este momentul să fim uniți și să reconstruim”, mai notează Fritz.

Măsuri de relaxare în Timișoara

Edilul precizează că de acum înainte pot avea loc spectacole, restaurantele se pot deschide în limita a 50% din capacitate, iar mersul în cinematografe este permis.

”De azi, treptat, ne reluăm viețile pe care le aveam înainte de această boală. Lupta cu această pandemie nu s-a terminat, dar, zi cu zi, vaccin cu vaccin, vom reveni la normalitatea pe care noi toți o vrem”, a conchis primarul, în postarea sa.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri