Pe 25 mai, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a inaugurat o hală dedicată producătorilor autohtoni situată în incinta Pieței Rahova. Locuitorii sectorului și nu numai pot găsi produse tradiționale din diverse zone ale țării. Mai exact, aici își vor putea vinde produsele șase producători de brânzeturi din zonele Giurgiu, Teleorman și Sibiu, care de ani de zile au fost dați afară din piață și erau nevoiți să își comercializeze produsele pe străzi.

De asemenea, sunt disponibile și produse tradiționale din zona Brașovului, precum mezeluri, cârnați proaspeți sau afumați, pui românești de fermă sau pâine făcută în cuptor.

Spațiul oferit comercianților a fost recent reamenajat și renovat, pentru ca aceștia și clienții lor să beneficieze de condiții optime de desfășurare a activității comerciale.

Sursa Video: Primăria Sectorului 5/ Facebook

Când se va redeschide Piața Rahova

După inaugurare, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a stat de vorbă cu oamenii veniți la cumpărături, care i-au semnalat diferite probleme cu care se confruntă.

Având în vedere locația, principalul subiect de discuție cu oamenii a fost redeschiderea Pieței Rahova. Edilul le-a explicat cetățenilor care este situația actuală a pieței și i-a asigurat pe aceștia că în cel mult două luni aceasta se va redeschide.

„Cetățenii din Sectorul 5 pot cumpăra produse tradiționale românești. Am făcut acest demers pentru a crea o hală special pentru producătorii autohtoni la Piața Rahova, având în vedere că oamenii caută produse românești, sănătoase. Știu că nu avem prea multe piețe în sector și știu că locuitorii de aici vor ca Piața Rahova să se redeschidă cât de curând. Sunt multe probleme moștenite de la foștii edili pe care trebuie să le rezolvăm. O astfel de situație avem și la această piață și vreau să-i asigur pe cetățeni că această problemă va fi soluționată în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, vreau să-i mai asigur pe oameni că acest complex nu va avea altă destinație, decât cea pe care a avut-o și până acum, adică cea de piață”, a precizat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri