Primăria Sectorului 6 vrea un nou sistem de monitorizare video

Primăria Sectorului 6 anunţă pe SICAP licitaţie pentru furnizarea unui sistem de supraveghere şi monitorizare video, în cadrul unui contract desfăşurat pe durata a cinci ani.

Valoarea totală estimată este de 38.659.531 lei, scrie Agerpres.

"Obiectul contractului ce rezultă din această procedură îl reprezintă furnizarea unui sistem de supraveghere şi monitorizare video integrat pe teritoriul administrativ al Sectorului 6, inclusiv elaborarea proiectului tehnic şi operaţiuni de instalare, testare, punere în funcţiune", prevede anunţul, scrie Agerpres.

Durata contractului de furnizare este de 60 de luni, din care:

  • elaborarea proiectului tehnic de execuţie / avizele: lunile 1 - 6;
  • livrarea, inclusiv operaţiunile de instalare, testare, punere în funcţiune, comunicaţii/ date: lunile 7 - 24;
  • comunicaţii/ date, subscripţii, suport şi mentenanţă hardware/ software: lunile 25 - 60.

În vederea atribuirii, componenta financiară reprezintă 80%, iar componenta tehnică (experienţa profesională a managerului de proiect, a inginerului de sisteme de securitate şi a specialistului în tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor) - 20%.

Citeste si:
O primărie dă 150 de lei pentru fiecare fotografie cu oameni care...
O primărie oferă 150 de lei...

Ofertantul trebuie să dovedească o medie a cifrei de afaceri globale pentru ultimele trei exerciţii financiare încheiate, respectiv 2018, 2019 şi 2020, de cel puţin 38.659.531 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 iulie.

Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri