Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au fost în control la Primăria Sectorului 1, dar nu au aplicat nicio amendă, potrivit unui comunicat al autorităţii locale. Surse Digi24.ro. au precizat inițial că Primăria Sectorului 1 a fost amendată.

UPDATE: Primăria Sectorului 1 informează că nu a fost amendată de Garda Națională de Mediu

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au fost în control la Primăria Sectorului 1, dar nu au aplicat nicio amendă, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Primăria Sectorului 1 susţine că sunt "false" informaţiile apărute în presă potrivit cărora ar fi fost amendată de Garda Naţională de Mediu cu suma de 200.000 de lei, pentru că nu ar fi asigurat continuitatea serviciului de salubrizare.

Joi, prefectul Capitalei, Alin Stoica, preciza, într-o declaraţie de presă, că Garda de Mediu nu a amendat compania de salubrizare Romprest. "Nu am primit nimic referitor la controlul la Primăria Sectorului 1", afirma el.

Știre inițială:

Comisarii n-au amendat însă și Romprestul, întrucât au considerat că Primăria îndeplinește rolul de operator al salubrității, în timp ce Romprestul este doar transportatorul deșeurilor. Judecătoria Sectorului 1 a decis că firma de salubrizare poate executa instituția condusă de Clotilde Armand pentru achitarea facturilor restante.

Prefectul a anunțat că, cel puțin pentru moment, s-a ajuns la o soluție. Primăria a promis că va plăti direct stațiilor de sortare facturile neachitate de Romprest, astfel încât situația de zilele trecute să nu se mai repete.

În războiul juridic dintre primărie și Romprest, compania de salubritate a obținut o victorie de etapă. Judecătoria Sectorului 1 a decis că firma de salubrizare poate executa primăria condusă de Clotilde Armand pentru achitarea facturilor restante.

Sursa foto: Primăria Sectorului 1/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri