Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al judeţului Vaslui a intervenit cu 13 autospeciale, două motopompe de medie capacitate și 70 pompieri militari pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un depozit de materiale plastice din municipiul Bârlad, pe strada Palermo.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență și exista pericol de propagare la un depozit de mobilă. În acest moment, suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 1.000 metri pătrați.

În curtea depozitului erau parcate peste 20 autoturisme și autoutilitare, cele mai multe dintre acestea fiind evacuate în siguranță. Patru autoturisme au fost afectate de radiația termică, la acestea fiind degradate componentele exterioare confecționate din material plastic și/sau cauciuc.

"A fost stabilită cauza probabilă de izbucnire a incendiului, şi anume: scurtcircuit electric produs la un cablu electric. A fost încheiat procesul verbal de intervenţie pentru spaţiul de la care a pornit incendiul, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie încheiate procesele verbale de intervenţie şi pentru celelalte spaţii afectate", a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu.

Sursa Video: ISU Vaslui

Pentru limitarea și lichidarea incendiului a fost nevoie de cantități foarte mari de apă, alimentarea făcându-se din mai multe surse, inclusiv dintr-o piscină de mari dimensiuni.
În acest moment se acționează în dispozitiv perimetral, acțiunea fiind condusă de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al judeţului Vaslui, colonel Niculae Tătaru.

Sursa foto: ISU Vaslui

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri