Fostul jucător de tenis Ion Ţiriac a anunţat că intenţionează să construiască un patinoar pe locul velodromului din Complexul Sportiv Dinamo, asemănător celui ridicat cu 3,6 milioane de euro la Otopeni la sfârşitul anului 2016.

"Eu am cerut ministrului de Interne o întrevedere, dar încă nu mi-a acordat-o... pentru că ei (n.r. - Ministerul de Interne) nu ştiu ce să facă cu acel velodrom de la Dinamo. Iar dacă mi-l dă, eu fac încă un patinoar acolo. Pentru că zona e foarte propice, metroul este la 2 metri... sunt jumătate de milion de locuitori în zona respectivă. Patinoarul însă l-aş face la fel ca pe cel de la Otopeni. Nu aş face patinoar pentru competiţie, poate să fie cu 1.000 de locuri, nu cu 500, dar tot pentru părinţi", a explicat Ţiriac.

Acesta a menţionat că lângă patinoarul de la Otopeni va construi şi un centru de tenis cu 30 de terenuri, potrivit Agerpres.

"Viitorul ţării cam aşa ar trebui să arate peste tot. Dar acum sunt la Vâlcea 4 terenuri de tenis, la Braşov încă 6 sau 10... dar noi patru centre regionale în ţară încă nu avem. Dar eu vă promit că dacă nu ne pune nimeni beţe în roate, centrul de tenis, academie sau cum îi spunem, de la Otopeni, îl facem. Şi îl facem cu 25-30 de terenuri unde să vină zilnic cel puţin 200 de copilaşi", a precizat Ţiriac.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a participat, luni, la lansarea programului gratuit Tennis Summer Camp 2021 de la Complexul Sportiv din Capitală care îi poartă numele.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri