Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a precizat, într-o postare pe Facebook, că a demarat ample acțiuni de curățenie în parcul Sticlăriei, considerat a doua Deltă a Bucureștiului.

”Peste 100 de mașini de gunoi au fost scoase deja din parcul Sticlăriei. Și mai avem mult”, a scris edilul, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mihaiu precizează că acțiunile sunt departe de a fi finalizate, însă ”efortul depus va merita”. În acest, primarul speră ca parcul să fie gata de vizitat în luna septembrie.

”Deși suntem departe de finalizare, începe să se întrevadă ce vom obține după acest efort - un parc unic în București, un loc în care vom puteți fugi de agitația din oraș și să ne bucurăm în liniște de natură. Tragem tare să finalizăm. Sper ca în septembrie să ne întindem la iarbă verde acolo. Va merita așteptarea”, a conchis Mihaiu, în postarea sa.

Parcul se află lângă fosta fabrică de sticlă din Pantelimon și este considerat a doua deltă a Bucureștiului, având o suprafață de 60.000 de metri pătrați.

Sursa foto: Radu Mihaiu/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri