Un incendiu puternic s-a produs, miercuri, la un bloc în curs de reabilitare termică din Sectorul 5, de pe Calea Rahovei, scrie G4Media.

UPDATE 12:37: Trei persoane au fost expuse la fum în urma incendiului izbucnit, miercuri, la un bloc de pe Calea Rahovei din Bucureşti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), o femeie de 84 de ani a fost transportată la Spitalul Universitar, în timp ce un bărbat de 65 de ani a refuzat acest lucru. Totodată, familia unei fetiţe de 10 ani a refuzat transportul acesteia la spital.

Unui pompier cu uşoară expunere la fum i se acordă primul ajutor în ambulanta SMURD. El este conştient, precizează Agerpres.

UPDATE 12:07: Până în acest moment nu sunt persoane rănite, anunță ISU.

Incendiul nu se mai manifestă cu flacără. Pompierii acționează atât din interior, cât și din exterior.

UPDATE 11:57: Brigada Rutieră anunță că a fost sesizată prin numărul 112 de la ora 11.10 despre producerea incendiului. La acest moment sunt restricții de circulație pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian.

„În jurul orei 11.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un imobil situat pe Calea Rahovei 325. La fața locului intervin polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectiva, precum și pentru fluidizarea traficului rutier. În acest moment sunt aplicate restricții pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian”, a anunțat Brigada Rutieră.

La fața locului acționează 10 autospeciale de stingere și 3 autoscări.

Incendiul se manifestă pe două laturi ale blocului. Pe una dintre laturi, arde toată fațada, de la parter la etajul 10. Pe partea din față, incendiul se manifestă până la etajul 2.

Potrivit reprezentanților ISU, în partea din spate, care arde în totalitate, nu este loc pentru a fi amplasată o autoscară.

Sunt degajări mari de fum, iar traficul rutier este oprit.

Locatarii sunt evacuați în acest moment. Deocamdată, nu sunt persoane rănite.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri