Preşedintele PNL, Ludovic Orban că a fost ''frapat'' să îl vadă pe premierul Florin Cîţu ''postat în Superman''.

"Ce m-a frapat foarte tare e că l-am văzut ieri, mi se pare, Superman. Cred că aici e nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă. Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune de cenzură, societatea românească şi economia sunt afectate de provocări extrem de dificile - preţul la energie, creşterea preţului la alimente şi multe alte lucruri, creşterea numărului de infectări în valul 4 al pandemiei - şi tu, când îi dai afară pe userişti seara şi a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în Guvern, când le dai afară toţi oamenii care au fost numiţi, să te postezi în Superman chiar mi se pare o problemă mare pentru PNL", a afirmat Orban, conform Agerpres.ro.

Acesta a comentat şi candidatura lui Cîţu la şefia partidului.

"Totuşi, trebuie să ai ceva în spate, să fi făcut ceva să candidezi pe scaunul Brătienilor, să râvneşti la scaunul Brătienilor, pe care au stat Mircea Ionescu Quintus, Radu Câmpeanu, Theodor Stolojan. Aşa, să râvneşti la preşedinţia PNL, tam-nesam, când nici nu ţi s-a uscat cerneala de pe adeziune şi când nici n-ai împlinit cinci ani vechime, e totuşi, hai să zicem, îndrăzneală, ca să nu spunem altcumva", a spus Orban.

Preşedintele PNL a adăugat că are o strângere de inimă atunci când intră pe pagina de Facebook la "echipa demolatoare", unde vede un val de critici.

"Un asemenea val împotriva unui liberal nu am văzut în 31 de ani de politică. Iar asta afectează partidul. În teritoriu nu cred că auzim multe lucruri bune despre Cîţu", a susţinut Ludovic Orban.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri