Furnizarea apei calde a fost sistată pe data de 16 septembrie pentru circa 800 de blocuri pentru remedierea unor avarii în sistemul de termoficare, potrivit unui comunicat al Termoenergetica.

Mai precis, au rămas fără apă caldă:

  • 177 de blocuri din sectorul 1, până la ora 21,00, având în vedere lucrările ce se efectuează pe Conducta Magistralei DN 800, în porţiunea cuprinsă între Calea Floreasca şi Nicolae Caramfil;
  • 267 de blocuri şi Complexul Studenţesc Regie din Sectorul 6, până sâmbătă, ora 14,00, pentru că se fac lucrări la Conducta DN 500, în porţiunea cuprinsă între Calea Giuleşti, Şoseaua Orhideea, Calea Crângaşi şi Şoseaua Constructorilor;
  • 347 de blocuri din sectoarele 1 şi 6 până sâmbătă, ora 24,00, deoarece se lucrează la Conducta DN 800, pe Bulevardul Geniului (între Şoseaua Cotroceni şi Bulevardul Drumul Taberei).

Termoenergetica precizează că furnizarea apei calde pentru consumatorii din Sectorul 1 va fi oprită, având în vedere amplasarea acestora în cadrul reţelei, precum şi faptul că CET Griviţa nu a reluat furnizarea agentului termic după finalizarea perioadei de revizie, scrie Agerpres.

Lucrările sunt esenţiale pentru pregătirea sistemului de termoficare şi funcţionarea acestuia în condiţii de siguranţă în sezonul viitor de încălzire. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, a adăugat Termoenergetica.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri