Clotilde Armand, primarul sectorului 1 al Capitalei și-a prezentat bilanțul în cadrul Primăriei de sector, după aproape un an de la preluarea mandatului.

„Am preluat o primărie în pragul falimentului și am reușit să o facem performantă în mai puțin de un an de zile. Am reușit ceea ce nu a făcut nici o primărie din România: reorganizarea instituției în mai puțin de 6 luni de zile de la preluarea mandatului, trimiterea în judecată a funcționarilor certați cu legea, renegocierea contractelor, tăierea de sporuri ilegale, stoparea finanțării presei apropiate de unele partide politice cu bani publici, un serviciu de urbanism corect și o primărie deschisă tuturor cetățenilor – transparentă. Pe scurt: am reușit să facem curat! La propriu. Din interior”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Iată bilanțul pe fiecare domeniu de activitate, prezentat de Clotilde Armand

1. Reabilitare blocuri

2. Cultură.

3. Digitalizare

4. Mediu

5. Parcări

6. Parcuri

7. Piețe

8. Reorganizare

stire in curs de actualizare

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri