Primăria Sectorului 6 a anunțat că va aprinde, joi, 25 noiembrie, luminile de sărbători, care vor putea fi admirate seara pe arterele principale din sector și în parcuri, se arată într-un comuincat de presă al instituției.

„Nu mai puțin de 600.000 de leduri vor lumina bulevardele Iuliu Maniu, Timișoara, Drumul Taberei, Geniului, Constructorilor, Șoseaua Cotroceni cu Splaiul Independenței, Șoseaua Grozăvești și Strada Sibiu. De asemenea, parcurile Marin Preda, Crângași, 9 Mai, Nicolae Filimon, Timișoara nr. 10, Constantin Brâncuși, Tudor Vladimirescu, Păcii, Drumul Taberei și Intrarea Drumul Taberei nr. 2 vor fi transformate în adevărate tărâmuri de poveste”, se mai arată în comunicatul citat.

Evenimentul festiv va avea loc, de la ora 19:00, în Parcul Drumul Taberei, unul dintre cele mai frumoase din Capitală, acolo unde se va deschide prima ediție a târgului de Crăciun ”West Side Christmas Market”.

Șapte copii, cu vârste între 7 și 14 ani, cu povești deosebite de viață, vor apăsa pe butonul ce aprinde iluminatul festiv din parc, în compania primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Târgul de Crăciun se deschide pe 25 noiembrie, la ora 18:00, și este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în Parcul Drumul Taberei. Tot spectacolul fabulos se va desfășura în cuva lacului de agrement.

”West Side Christmas Market” va avea loc zilnic, până pe 26 decembrie, între orele 12:00 – 20:00, iar intrarea este gratuită, dar vizitatorii vor fi obligați să prezinte certificatul verde de vaccinare.

„Bradul natural, înalt de 8 metri, împodobit cu fulgi de nea, steluțe și leduri cu motive de sărbătoare va fi amplasat în ghiveci, în mijlocul târgului. Iar la finalul Sărbătorilor va fi replantat, alături de ceilalți brăduți care vor decora tabloul de poveste. Un Moș Crăciun, înalt de cinci metri, sosit cu sania lui va completa peisajul, alături de alte personaje fantastice. Iar ca bucuria să fie completă, cei mici vor se vor da în carusel”, se mai arată în anunțul autorităților.

Punctul de atracție va fi însă patinoarul amenajat în cuva lacului, ce măsoară 1.000 mp. O oră de dat pe gheață va costa 10 lei, iar seria de două ore, 20 de lei. În weekend, tariful va fi de 25 lei. Cei care nu au patine le vor putea închiria cu 15 lei.

Alte două Târguri de Crăciun vor fi deschise la Sir și în parcarea de la Crângași

Totodată, Primăria Sectorului 6, prin Administrația Comercială Sector 6, va deschide tot pe 25 noiembrie alte două târguri de Crăciun.
Unul în zona Sir și altul în parcarea aflată vizavi de Piața Crângași, unde, pe lângă celebrele căsuțe din lemn, va fi amenajat și un restaurant cu bucate tradiționale.

Accesul este liber, fără taxă.

Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri