Un bărbat din judeţul Olt a fost prins și amendat de două ori într-o săptămână pentru că nu a respectat carantina obligatorie după ce s-a întors din străinătate. El a fost reclamat de o prostituată din Arad, care a sunat la 112 pentru că nu s-au înțeles la bani, iar jandarmii i-au amendat pe amândoi.

Bărbatul a fost prins de jandarmi în zona gării din Arad.

„Atenţia jandarmilor a fost atrasă de faptul că bărbatul a schimbat brusc direcţia de mers la vederea echipajului şi nu purta nici masca de protecţie sanitară în spaţiul public. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au avut surpriza să constate că bărbatul interceptat este aceeaşi persoană pe care, în urmă cu doar o săptămână, au mai sancţionat-o contravenţional pentru nerespectarea perioadei de carantinare. Astfel, au fost efectuate verificări suplimentare şi s-a constatat şi de această dată că pe numele bărbatului alerta de tip 'coronavirus asociat' este încă în vigoare şi avea obligaţia legală să stea 14 zile în carantină la domiciliu”, a informat Jandarmeria Arad, potrivit Agerpres.

În urmă cu o săptămână, bărbatul de 33 de ani din Olt, care s-a întors recent dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat, a fost prins după ce o prostituată a sunat la 112, nemulţumită că nu s-a înţeles cu el la suma de bani pe care urma să o primească.

„Bărbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, în urma unui apel la 112 efectuat de către o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani şi nu mai vrea să-i înapoieze. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, au identificat cele două persoane, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip 'coronavirus asociat' şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, până în data de 30 noiembrie inclusiv. Cu privire la urgenţa reclamată, s-a constatat că divergenţele dintre cei doi au pornit de la o neînţelegere privind cuantumul sumei cerute de către femeie pentru anumite servicii oferite”, informase, duminica trecută, Jandarmeria Arad.

Atunci, şi femeia a fost amendată cu 500 de lei „pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale”.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri