Fostul comișar-șef la Cărzii de Mediu, Octavian Berceanu, denunță modul „miștocar” în care organizația pe care a condus-o minte în legătură cu fumul care a afectat zborurile de pe aeroportul Otopeni, spunând că degajările ar fi provenit de la un grătar.

„Garda zice că fumul care deranjează aterizarea avioanelor vine de la un grătar. Domnule ministru Tánczos Barna, apreciez munca pe care o faceți la MMAP. Și recunosc deschis că e cea mai bună prestație pe care am văzut-o până acum în istoria MMAP.

Totuși, cred că e ofensatoare pentru cetățeni, cel puțin, prestația GNM (Gărzii Naționale de Mediu). În cel mai «mistocar» mod, GNM răspunde că un fum, degajat ca urmare a arderii maselor plastice, care poate fi observat de la km si care se întinde pe alți cativa km, provine de la un grătar”, a scris Berceanu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit fostului șef al Gărzii, este vorba de o ardere pe care a sesizat-o la 112 din teren și pe care a și postat-o pe pagina de Facebook.

„Calitatea de «fum de grătar» o puteți evalua personal. Cred ca au sesizat-o piloții și turiștii care au aterizat pe Aeroportul Otopeni timp de 40 de minute”, .

Sursa foto: Facebook / Octavian Berceanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri