Opera Națională București organizează târgul de Crăciun „Classical Christmas Market”, care va fi deschis publicului în perioada 3-31 decembrie 2021, în aer liber, pe Esplanada Operei Naționale din centrul Bucureștiului.

Târgul va fi amenajat pe o suprafață de 12.000 metri pătrați și va avea și un patinoar. Publicul se va putea bucura de scena colindătorilor, pregătită pentru spectacolele și concertele copiilor din Programul Național Cantus Mundi, de Ateliere Spiridușilor și workshopuri pentru copii, plimbări cu Express-ul OCC – trenulețul partenerilor de la Opera Comică pentru Copii, dar și cu trăsura cu cai. De asemenea, vizitatorii vor găsi și tradiționalele căsuțe cu produse de sărbători.

Pe parcursul Târgului, în sala mare a Operei vor avea loc evenimente precum:

  • Premiera spectacolului centenar „Lohengrin” de Wagner (regia Silviu Purcărete – 8, 10 și 12 decembrie);
  • Spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” de Ceaikovski (15, 18, 23 și 29 decembrie);
  • Spectacolul „La Traviata” de Verdi (19 și 22 decembrie);
  • „Nunta lui Figaro” de Mozart (18 decembrie);
  • Spectacolul de Crăciun al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, intitulat „Pe drumul Crăciunului” (16, 17 decembrie).

Sursa foto: Facebook/Opera Nationala Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri