Mai multe sortimente de înghețată au fost retrase de la vânzare din magazinele Carrefour, după ce a fost constatată prezența în exces a oxidului de etilenă. Anunțul a fost făcut de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Produsele retrase de la vânzare sunt:

  • Înghețată vanilie și fructe exotice Carrefour Extra,
  • Sorbet Lămâie 1000 ml Carrefour Extra,
  • Înghețată Lămâie și Meringue 4x90 ml,
  • Înghețată Vanilie și Biscuiți Carrefour Sensation,
  • Înghețată Ciocolată și Brownie Carrefour Sensation.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile cu pricina să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri