Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă atenţionare Cod galben de ninsori moderate cantitativ, polei şi intensificări ale vântului pentru 14 judeţe, valabilă miercuri, 8 decembrie, până la ora 18:00.

În intervalul menţionat, în judeţele Suceava, Neamţ, Bacău şi la munte, vor predomina ninsorile moderate cantitativ şi va continua să se depună strat de zăpadă. În restul Moldovei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi se va depune polei.

Precipitaţii predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor fi şi în estul Munteniei, pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă şi se va forma polei.

În toată zona vizată, vântul va avea intensificări cu viteze în general de 50-60 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Se vor afla sub Codul galben judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Brăila, integral, şi parţial Harghita, Covasna, Buzău, Ialomiţa şi Călăraşi.

ANM subliniază că astfel de fenomene se vor semnala temporar şi în Dobrogea.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri