Grupul IULIUS organizează în cele mai importante proiecte ale sale din Timișoara, Cluj-Napoca și Iași evenimente speciale, dedicate sărbătorilor de iarnă, unde vizitatorii pot „gusta” din savoarea Crăciunului.

La Timișoara, vizitatorii Iulius Town se bucură de priveliștea oferită de o roată panoramică, la Cluj-Napoca Moșul vine cu „metroul”, iar ieșenii vor avea parte de o aventură cosmică.

„Numărătoarea inversă pentru Crăciun a început și vine la pachet cu târguri care de care mai spectaculoase, cu decorațiuni sofisticate, inspirate din cele mai importante highlighturi ale momentului, și evenimente tematice. Atmosfera de Crăciun s-a instalat încă de la finalul lunii noiembrie în proiectele noastre proiectele noastre de regenerare urbană, dezvoltate în ultimii ani, care sunt destinații pentru petrecerea timpului liber în orice sezoan”, ne-au spus reprezentanții grupului.

Potrivit companiei, bucuria Crăciunului poate fi experimentată în cea mai pură formă în proiectele pe care le operează în marile orașe din România.Chiar și într-o perioadă cu restricții, evenimentele speciale nu lipsesc din agendă. Și asta pentru că grupul IULIUS este singurul care integrează în proiectele sale grădini urbane ample, spații perfecte pentru a transforma timpul liber în experiențe, mai ales de Crăciun.

Roată panoramică, atracția Târgului de Crăciun din Iulius Town Timișoara

Tradiționalele târguri de Crăciun se păstrează de secole în marile orașe ale Europei și atrag, an de an, mii de turiști români. Anul acesta, însă, timișorenii nu mai trebuie să meargă la Budapesta sau Belgrad, pentru că pot intra în spiritul Crăciunului chiar la ei în oraș. Astfel, Iulius Gardens este unul dintre cele mai colorate și însuflețite locuri din Timișoara în această perioadă.

Iulius Town Timisoara(Sursa foto: IULIUS)

Îmbrăcată în haine de sărbătoare, grădina găzduiește târgul „WINTER IN MY TOWN”, unde emoția sărbătorilor poate fi împărtășită cu întreaga familie. Căsuțele albe îi întâmpină pe vizitatori cu bunătăți de sezon și idei de cadouri, food truck-urile au preparate delicioase, parcul de distracții găzduiește, în premieră la Timișoara, roata panoramică, de peste 30 m înălțime, atât de reprezentativă pentru marile târguri de Crăciun de pretutindeni, iar autodromul și caruselul cu lanțuri contribuie și ele la tabloul de basm. Colindele răsună în difuzoare, dar nu lipsesc nici momentele muzicale live, dansurile tradiționale, parade ale personajelor din poveștile de iarnă sau întâlniri cu Moș Crăciun.

„Ne-am propus un Crăciun de poveste pentru vizitatorii noștri, pentru care pregătirile au început încă de la finalul verii. Ne bucurăm că am reușit să le oferim acele experiențe care le lipsesc din viețile actuale, surse de încredere, diversitate și optimism, astfel încât, măcar preț de o vizită în proiectele noastre, să le fie mai mare bucuria decât conștientizarea realității provocatoare. Visarea nu ține de vârstă, iar noi credem că este ingredientul care ne poate face mai fericiți. De aceea, în luna decembrie, toate proiectele noastre se transformă în povești”, a spus Roxana Cruceanu - Group Event Manager IULIUS.

Moșul vine cu „metroul”, la Iulius Mall Cluj-Napoca

iulius mall cluj(Sursa foto: IULIUS)

Cluj-Napoca este un spațiu al inovațiilor artistice și nu numai, iar în acest final de an o demonstrează încă o dată prin instalația Firefly Field găzduită de Iulius Parc. Peste 100 de licurici interconectați au ocupat, până la finalul săptămânii trecute, o suprafață de aproximativ 240 mp din parc, i-au făcut pe adulți să viseze cu ochii deschiși la vremea copilăriei și au fascinat copiii. Instalația este realizată de o echipă de artiști olandezi, iar expoziția, o premieră în România, este o inițiativă a Lights On.

Proiectele de dezvoltare ale orașului sunt susținute sub diverse forme de comunitate, un exemplu fiind faptul că la Iulius Mall Cluj a „poposit”, pentru prima dată, la baza bradului, „metroul”. În acest fel, Iulius Mall își manifestă susținerea pentru cel mai important proiect de dezvoltare din regiunea nord-vest, demers al administrației locale prin care Cluj-Napoca va deveni singurul oraș din afara Capitalei ce va avea tren metropolitan.

Iulius Parc Cluj(Sursa foto: IULIUS)

Crăciun Cosmic la Palas Iași

Și Iașul a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă, iar asta înseamnă că, pe lângă luminițe, locuitorii au parte și de foarte multă distracție în aer liber. Singurul patinoar din oraș, aflat în ansamblul mixt Palas, s-a redeschis de la începutul lunii pentru iubitorii acestui sport de iarnă.

Iulius Iasi(Sursa foto: IULIUS)

Tot la Palas a „amerizat” Crăciunul cosmic, inspirat de evenimentele ce au avut legătură cu explorarea spațiului din acest an. În viziunea organizatorilor, Moș Crăciun „vine cu o navetă spațială”, bradul a luat forma unei capsule, iar copiii pot învăța despre Univers, prin intermediul decorațiunilor interactive.

Așadar, chiar și într-o perioadă cu restricții, Crăciunul continuă să fie cel mai așteptat sezon în orașele din România și un bun prilej de a reîntâlni optimismul normalității.

Sursa foto: IULIUS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri