Poliția din Capitală a făcut razii seara trecută, iar mai mulți șoferi au fost amendați după ce au fost prinși băuți sau drogați. Valoarea sancțiunilor se ridică la aproximativ 62.000 de lei. Polițiștii au suspendat 17 permise de conducere și au deschis 8 dosare penale.

Zeci de șoferi din Capitală au fost trași pe dreapta. Oamenii legii le-au verificat actele și i-au pus să sufle în aparatul etilotest. 17 dintre cei opriți au rămas fără pemis după ce au fost prinși băuți la volan sau chiar drogați.

Amenzile date de oamenii legii au fost consistente, de peste 62.000 de lei.

"Conducerea vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive favorizează implicarea în accidente cu consecințe deosebit de grave. În acest context recomandăm tuturor conducătorilor să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, întrucât se pun în pericol atât pe ei, cât și pe ceilalți participanți la trafic". a declarat Claudiu Costea, Brigada Rutieră.

Sursa foto: Vlad Ispas / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri