Preşedintele USR, Dacian Cioloş, solicită explicaţii Ministerul Afacerilor Interne cu privire la incidentul în care au fost implicaţi familia Şoşoacă şi o echipă de jurnalişti italieni şi susţine că poliţiştii au fost "timoraţi de gura Dianei Şoşoacă", relatează Agerpres.

"Am văzut poliţişti timoraţi de gura Dianei Şoşoacă, care a măturat pe jos cu jurnaliştii de la televiziunea publică italiană care au îndrăznit să-i pună întrebări. Şi atunci ne mai mirăm că statul e îngenuncheat şi decredibilizat în faţa celor cu tupeu, fără bun-simţ. Şi că oamenii nu mai au mari aşteptări de la stat. Doar politicienii care-l controlează aşteaptă să li se dea dreptate", a scris Cioloş.

El a adăugat că sechestrarea unor jurnalişti este faptă penală.

"Ministerul Afacerilor Interne trebuie să dea explicaţii cu privire la acest incident, dincolo de mesajul Poliţiei Capitalei, potrivit căruia 'procedurile au fost respectate'. Sechestrarea unor jurnalişti este faptă penală şi sper ca nicio imunitate să nu fie invocată de senatoarea Şoşoacă pentru a se ascunde din faţa legii şi a justiţiei", a mai transmis liderul USR.

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj, el fiind acuzat că a lovit un poliţist.

Senatoarea Diana Şoşoacă a sunat la 112, vineri, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe străine de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor adresate.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri