Aproape 200.000 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România de la lansarea aplicaţiei şi până în acest moment, cele mai multe fiind pentru Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Bucureşti.

Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, de la lansarea aplicaţiei şi până miercuri seară, la ora 18,00, 195.970 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România, precizează Grupul de Comunicare Strategică, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, cele mai multe persoane au completat formulare pentru următoarele puncte de trecere a frontierei:

1. Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" - 49.216

2. Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - 17.389

3. Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - 16.196

4. Punctul de Trecere a Frontierei Borş - 14.051

5. Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj - 11.270

Începând cu 20 decembrie 2021, toate persoanele care sosesc în ţară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România (PLF), document adoptat la nivelul a 18 state din Uniunea Europeană şi reglementat de Guvernul României.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri