Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat, la finele întâlnirii de la sediul STB pe tema grevei angajaților că nerespectarea deciziei de suspendare este o manifestare irațională și le-a cerut celor din PSD să se pronunțe în legătură cu acest protest, în condițiie în care inițiatorul grevei este un reprezentant al partidului.

Ediful Capitalei a anunțat și că i-a convocat pe reprezentanții angajaților și ai conducerii STB la sediul Primăriei Municipiului București, printre aceștia numărându-se, şefio de autobaze şi depouri.

„Avem de-a face cu o manifestare total irațională. Toată lumea știe că decizia s-a pronunțat de ieri. Continuând acest protest, riscând locul de muncă nu pot să spun decât că este o manifestare irațională, pe care, personal, nu o înțeleg.

I-am convogat pe oameni din două motive: În primul rând, pentru că am vrut să le transmit angajaților că vom merge înainte cu aplicarea deciziei judecătorești. Nu se poate ca într-un stat de drept să nu respectăm o decizie judecătorească. În al doilea rând, am vrut ca să înțeleg care sunt acele probleme care trebuie rezolvate”, a spus primarul general al Bucureștiului, într-o conferință de presă la sediul STB.

Primarul Capitalei dă vina pe preşedintele Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti, Vasile Petrariu, că a paralizat orașul și le cere celor din PSD să ia o poziție în legătură cu greva.

Cer PSD să se pronunțe. Pentru că noi avem o grevă care paralizează Bucureștiul, organizată de un consilier general PSD. Atunci cer PSD să se pronuțe fie susține care paralizează orașul, fie retrage sprijinul domnului Petrariu”, a mai spus Nicușor Dan.

Acesta a spus că Primăria va continua demersul de punere în aplicare a deciziei de suspendare a grevei care fost dată joi.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri