Disneyland Paris sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de la inaugurare şi, în plus faţă de noi spectacole şi decoruri, îi oferă cu această ocazie personajului Minnie Mouse un costum-pantalon conceput de designerul britanic Stella McCartney.

De la inaugurarea sa pe 12 aprilie 1992 la Chessy, în departamentul Seine-et-Marne, la 30 km de capitală, Disneyland Paris a primit 375 de milioane de vizitatori şi are în prezent 16.000 de angajaţi, scrie Agerpres.ro.

Pe 6 martie vor începe festivităţile şi, cu aceasta ocazie, Disneyland Paris va beneficia de serviciile stilistei Stella McCartney.

"Mi-am dorit ca Minnie să poarte primul ei costum cu pantaloni la Disneyland Paris, aşa că am conceput unul dintre costumele mele emblematice, un smoking albastru, folosind ţesături din surse responsabile", a declarat stilista britanică, cunoscută pentru angajamentul său faţă de mediu, într-un videoclip difuzat în timpul unei conferinţe de presă.

"Aceasta nouă interpretare a costumului ei cu buline face din Minnie Mouse un adevărat simbol al progresului pentru o nouă generaţie. Ea îl va purta în onoarea lunii femeilor, în martie 2022", a adăugat ea.

Colaborarea nu se opreşte însă aici, întrucât un tricou cu Minnie Mouse pentru Ziua Internaţională a Femeii va fi vândut în magazinele Stella McCartney pe 8 martie şi o "colecţie capsulă" inspirată din filmul "Fantasia" va fi lansată în primavară.

O altă noutate pentru marcarea celor 30 de ani: un spectacol zilnic cu 200 de drone, proiectat cu sprijinul specialistului european Dronisos, cu sediul la Bordeaux. Este pentru prima dată când un parc Disney foloseşte drone pentru un spectacol zilnic deasupra castelului său, potrivit organizatorilor.

Vor fi modificate şi parcurile florale, precum şi spectacolul din piaţa centrală şi costumele lui Mickey şi ale prietenilor săi.

Parcul dispune de 63 de magazine, pentru care au fost create 350 de produse noi dedicate celei de-a 30-a aniversări, "cel mai important program de merchandising realizat vreodată la Disneyland Paris".

În plus faţă de aniversare, un alt moment important aşteptat este deschiderea "în această vară" a noii atracţii Avengers Campus, dedicată universului Marvel.

Sursa foto: Disneyland Paris/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri