Dacian Cioloș a fost nevoit să recurgă la acest gest ca urmare a respingerii proiectului său de reformă în cadrul partidului.

Deputatul Ionuț Moșteanu a declarat pentru G4Media faptul că președintele USR, Dacian Cioloș, și-a anunțat demisia de la conducerea USR în urmă cu scurt timp. Reacția vine ca urmare a faptului că Biroul Național al USR a respins proiectul de reforme și schimbări propus de Dacian Cioloș, aspect despre care fostul lider PLUS avertizase că ar putea la eventuala sa demisie.

Interimatul partidului va fi preluat de vicepreședintele Cătălin Drulă. Acest lucru este posibil datorită statutului USR, care stipulează că interimatul partidului este preluat automat de vicepreședintele partidului care a obținut cel mai mare număr de voturi la congres.

Președintele USR Dacian Cioloș va susține o conferință de presă, la ora 18:00, la sediul partidului.

Sursa foto: Facebook Dacian Cioloș

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri