Companiile românești, alături de voluntari români, au sărit în ajutorul refugiaților ucraineni. Și STB se alătură inițiativelor, punând la dispoziție o pensiune Predeal, destinată vacanțelor angajaților. ”În semn de solidaritate, angajații STB își vor reprograma sejururile”, este menționat în anunțul făcut de Florin Covaci, consilier general în cadrul Primăriei Municipiului.

”SPRIJIN CONFIRMAT: STB SA pune la dispoziție casa de odihnă de la Predeal (70 de locuri + bucătărie), timp de 45 de zile și va acoperi integral costurile. Angajații STB, în semn de solidaritate, își vor reprograma sejururile. Va mulțumesc frumos pentru ajutor!”, a scris Covaci”, pe pagina sa de Facebook.

Sursa Foto: Florin Covaci/ Facebook

În plus, Stelian Bujduveanu, viceprimar general, a precizat că STB a pus la dispoziția autorităților responsabile de preluarea refugiaților, mai multe mijloace de transport în comun, începând de azi dimineață. Câteva zeci de cetățeni ucraineni au fost deja transportați către locații stabilite de către autorități, unde beneficiază de cazare, hrană și orice alt ajutor ar solicita.

Autobuzele STB sunt la dispoziția autorităților și vor prelua, din diverse puncte (Gara de Nord, aeroport Henri Coandă) orice cetățean ucrainean care solicită sprijin.

Sursa foto: STB/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri