Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte al Municipiului Bucureşti va funcţiona, în acest weekend, în contextul creşterii numărului de solicitări de eliberare a documentelor de călătorie, a anunţat Prefectura Capitalei.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, programul de lucru cu publicul va fi, sâmbătă şi duminică, de la 8,00 la 16,00, la punctele de lucru din Plaza Mall şi Park Lake.

Această măsură vine în completarea celor luate anterior: programul a fost prelungit în timpul săptămânii până la ora 20,00, a fost suplimentat personalul cu sprijinul Direcţiei Generale de Paşapoarte şi au fost alocate ghişee speciale pentru preluarea solicitărilor fără programare.

Solicitanţii de paşapoarte sunt rugaţi ca, în situaţia în care au făcut o programare online şi nu se pot prezenta, să o anuleze prin accesarea butonului "Anulează programare" din e-mailul de confirmare a programării.

Pentru a evita deplasarea în vederea eliberării paşapoartelor există posibilitatea ca, la momentul depunerii cererii, să fie solicitată transmiterea acestora prin intermediul serviciilor de curierat rapid, contravaloarea fiind suportată de solicitant.

Sursa foto: Atstock Productions / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri