Conform unui anunț postat pe pagina de Facebook a primarului Capitalei, va fi reluat proiectul „Străzi deschise”, despre care Nicușor Dan declara, în anii anteriori, că este "o iniţiativă pentru aer curat, mişcare şi sănătate, dar şi o ocazie pentru bucureşteni şi pentru turişti să descopere sau să redescopere farmecul oraşului, al vechilor clădiri şi monumente bucureştene".

Astfel, conform anunțului lui Nicuoșr Dan, în această primăvară, după Paști, în week-end-urile din perioada 30 aprilie – 16 octombrie, mai multe bulevarde și străzi din București vor deveni din nou zone pietonale, unde se vor putea plimba toți bucureștenii și turiștii care ajung în Capitală.

Noutatea din 2022, conform anunțului, este aceea că proiectul va fi extins din centru spre cartiere. Nu va mai fi vorba doar de Calea Victoriei și de străzile adiacente, ci vor fi transformate în zone pietonale artere de circulație din fiecare sector. Planificarea se desfășoară de aproape două luni, iar în aceste zile va fi finalizată harta străzilor care vor intra în proiect.

De asemenea, în anunț se specifică faptul că vor exista și competiții sportive, spectacole de stradă, expoziții, ateliere pentru copii și diverse surprize pentru toate vârstele. La final, primarul general a anunțat că așteaptă sugestii pentru ca proiectul să devină cât mai atractiv.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri