30 Martie 2022

Incendiu la un centru REMAT din apropierea Capitalei - centura este blocată



Un incendiu de proporții a fost semnalat la un centru REMAT din apropierea Capitalei, în Glina, traficul din zonă fiind îngreunat, din cauza blocajului pe șoseaua de centură din zona incendiului, relatează Digi24.

Pompierii au intervenit la fața locului și au început să se lupte cu flăcările, iar fumul negru încurcă și vizibilitatea, motiv pentru care echpaje de poliție dirijează traficul către ale rute.

Potrivit subcomisarului Dalia State în cadrul Centrului Infotrafic, din primele verificări nu au rezultat victime și se cercetează sursa incendiului. În ceea ce privește traficul, reprezentanta Infotrafic a declarat într-o intervenție telefonică la Digi24 că traficul a fost blocat, iar rutele ocolitoare ar fi pe Autostrada A2, prin rutele adiacente prin București, ori pe DN3 prin Pantelimon, toate rute mult ocolitoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU București, Daniel Vasile, incendiul se extinde pe o suprafață de 200 metri pătrați, degajare intensă de fum provenind de la autoturismele aflate în centrul de dezmembrări, dar și din cauza materialului lemnos.

Daniel Vasile a precizat la Digi24 că ISU ar fi lansat deja un mesaj RO-ALERT pentru ca traficul de mașini să fie deviat din timp și pentru a evita alte blocaje.

"Incendiu major produs la REMAT, pe intrarea Abatorului, în localitatea Glina, judeţul Ilfov. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment".

La faţa locului acţionează nouă autospeciale de stingere, a precizat ISUBIF, citat de Agepres.

"Sunt degajări mari de fum. Recomandăm evitarea zonei pentru a facilita deplasarea autospecialelor de intervenţie", a transmis sursa citată.



Citeste si