Compania Naţională Poşta Română le aduce la cunoştinţă clienţilor săi că programul de lucru al subunităţilor poştale va suferi modificări în perioada Sărbătorilor Pascale Ortodoxe.

Astfel, toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise vineri, 22 aprilie 2022, și luni, 25 aprilie 2022. Sâmbătă, 23 aprilie 2022, subunităţile poştale vor avea program normal de lucru pentru această zi.

Citește și: Kaufland – Programul de Paște 2022 al magazinelor din România

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare (ultima zi de vineri înaintea Paștelui), precum și prima și a doua zi de Paști, sunt declarate zile de sărbătoare legală, nelucrătoare.

Ca urmare a programului modificat cu ocazia Paștelor, este posibil ca trimiterile poştale prezentate, în această perioadă, să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Citește și: ”Revanșa vacanțelor”: ce destinații caută românii de Paște și 1 mai și cât sunt dispuși turiștii să cheltuiască

Sursa foto: Poșta Română

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri