Parcarea Basarab se redeschide după aproximativ 10 ani în care a stat închisă, anunță Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București. „Vom deschide parcarea de sub Pasajul Basarab după ce, mai bine de 10 ani de zile, a stat în paragină. La începutul acestui an am reușit să obțin toate avizele pentru deschiderea ei și mai aveam nevoie doar de acordul PMB pentru a deschide parcarea”, a scris edilul, pe pagina sa de Facebook.

Vestea redeschiderii parcării Basarab a apărut încă din aprilie 2021, însă preluarea acesteia de către Primăria Sectorului 1 a tot fost amânată.

"O veste bună pentru cetăţeni. După aproape 10 ani în care a stat închisă... deschidem parcarea 'Basarab' - situată pe Şoseaua Nicolae Titulescu, sub rampa Pasajului Basarab. 65 de locuri de parcare au fost blocate, pentru că nu exista aviz ISU al acestei construcţii, iar fostele administraţii au stat nepăsătoare. Am reuşit să conving într-un an de zile autorităţile, iar săptămâna aceasta a fost semnat procesul verbal de recepţie al construcţiei", scria Clotilde Armand, la vremea respectivă, pe Facebook.

Locuitorii Sectorului 1 din zona Grivița-Banu Manta-Nicolae Titulescu vor beneficia de 65 de noi locuri de parcare.

Parcarea ''Basarab'' este situată pe Șoseaua Nicolae Titulescu, sub rampa Pasajului Basarab, în prezent în administrarea Adminsitrației Străzilor, a stat închisă în toată această perioadă din cauza faptului că nu exista aviz ISU, iar 65 de locuri de parcare au fost astfel blocate.

"A fost vorba de nepăsarea fostelor administrații. Am reușit să conving într-un an de zile autoritățile, iar săptămâna aceasta a fost semnat procesul-verbal de recepție al construcției. Pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului General al Municipiului București se află un proiect de hotărâre prin care să ne transmită parcarea în administrare. Iată că se poate! Mulțumesc Primarului General pentru colaborare și susținere", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, potrivit unui comunicat de presă de pe site-ul instituției.

Edilul a precizat că pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti se află un proiect de hotărâre legat de transmiterea parcării către autoritatea locală.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri