Traseele a şapte linii de autobuz vor fi modificate duminică dimineaţa, între orele 9:30 - 11:30, ca urmare a restricţiilor de circulaţie impuse de Brigada de Poliţie Rutieră în zona Stadionului "Arcul de Triumf" şi pe Bulevardul Mihai I, în vederea desfăşurării unor evenimente sportive.

Astfel, este vorba despre liniile de autobuz 131, 205, 330, 331, 335, 361 şi 783 care vor funcţiona pe trasee modificate în zona Stadionului "Arcul de Triumf" - care va găzdui meciul de fotbal dintre echipele feminine FCU Olimpia Cluj-Napoca şi Heniu Prundu Bârgăului, respectiv pe Bulevardul Regele Mihai I, pentru desfăşurarea evenimentului sportiv caritabil "Race for The Cure 2022", transmite Agerpres.

Pe durata restricţiilor, linia 131 va funcţiona pe sensul spre "Complex Comercial Băneasa" pe traseul de bază între Piaţa Romană şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. M-şal Alexandru Averescu, Bd. Mărăşti, Piaţa Presei, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul actual. Pe sensul spre "Piaţa Romană", autobuzele vor circula pe un traseu modificat de la Piaţa Presei pe Bd. Mărăşti, Alexandru Constantinescu, bd. M-şal Constantin Prezan, apoi traseul actual.

Linia 205 va funcţiona pe traseul de bază între Gara de Nord şi intersecţia Str. Alexandru Constantinescu/Bd. Mărăşti, apoi pe un traseu modificat, în ambele sensuri, pe Bd. Mărăşti, Piaţa Presei, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul actual.

Linia 330 va funcţiona pe sensul spre terminalul "Faur", de la capătul de linie "Piaţa Presei", pe Bd. Mărăşti, Bd. Alexandru Constantinescu, Piaţa Arcul de Triumf, Bd. Constantin Prezan, apoi traseul actual. Pe sensul spre "Piaţa Presei", autobuzele vor circula pe un traseu modificat de la Piaţa Arcul de Triumf pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Bd. Mărăşti, iar Linia 331 circula pe sensul spre "Cartier Dămăroaia" pe traseul de bază între Piaţa Romană şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Bd. Mărăşti, Piaţa Presei, Bd. Poligrafiei, apoi traseul actual. Totodată, pe sensul spre "Piaţa Romană", autobuzele vor circula pe un traseu modificat de la Piaţa Presei pe Bd. Mărăşti, Alexandru Constantinescu, bd. Mareşal Constantin Prezan, după care pe traseul actual.

Linia 335 va funcţiona pe sensul spre "Complex Comercial Băneasa" pe traseul de bază între Faur şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Bd. Mărăşti, Piaţa Presei, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul actual, în timp ce pe sensul spre "Faur" autobuzele vor circula pe un traseu modificat de la Piaţa Presei pe Bd. Mărăşti, Alexandru Constantinescu, bd. Mareşal Constantin Prezan şi traseul normal.

Linia 361 va circula pe sensul spre "Complex Comercial Băneasa" pe traseul de bază între Piaţa Unirii şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Bd. Mărăşti, Piaţa Presei, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul actual, iar pe sensul spre "Piaţa Unirii", autobuzele vor circula pe un traseu modificat de la Piaţa Presei pe Bd. Mărăşti, Alexandru Constantinescu, Şos. Kiseleff, respectiv traseul actual.

Autobuzele liniei 783 spre "Aeroportul Internaţional Henri Coandă" vor circula pe ruta de bază între Piaţa Unirii şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Bd. Mărăşti, Piaţa Presei, Şos. Bucureşti-Ploieşti şi traseul actual. Pe direcţia spre "Piaţa Unirii", autobuzele vor circula pe un traseu modificat de la Piaţa Presei pe Bd. Mărăşti, Alexandru Constantinescu şos. Kiseleff şi traseul actual.

Sursa foto: Shutterstock / Vlad Ispas

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri