Brigada Rutieră va institui rute alternative în perioada în care Pasajul rutier Unirii va fi închis pentru lucrări, anunţă Primăria Sectorului 4, prin intermediul unui comunicat.

Astfel, traficul rutier în centrul Capitalei va fi reconfigurat, urmând ca şoferii, care până acum traversau intersecţia Unirii prin pasajul subteran, să circule pe deasupra acestuia.

"Mai sunt trei zile până la închiderea circulaţiei rutiere în Pasajul Unirii, în vederea începerii lucrărilor de punere în siguranţă a acestui obiectiv, încadrat, în urma expertizelor, în clasa stării tehnice IV - nesatisfăcător, ceea ce înseamnă că prezintă deficienţe serioase la structura de rezistenţă, precum şi o stare generală avansată de degradare. Astfel, începând de duminică, 19 iunie a.c. şi până în luna septembrie, interval în care nu se va mai putea circula prin pasaj, Brigada Rutieră va institui rute alternative, pentru a veni în sprijinul tuturor celor care tranzitau această zonă", informează primăria.

Rutele alternative puse la dispoziţie de Brigada Rutieră sunt:
- Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Mărăşeşti - Bd Mircea Vodă - Bd. Corneliu Coposu - Bd. I.C. Brătianu;
- Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Mărăşeşti - Bd Mircea Vodă - Bd. Hristov Botev - Bd. Carol I -Piaţa Universităţii;
- Calea Victoriei - Splaiul Independenţei - Piaţa Unirii - Bd. Dimitrie Cantemir;
- Str. Buzeşti - Str. Berzei - Str. Vasile Pârvan - Splaiul Independenţei - Bd. Libertăţii.

"Pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii decente şi pentru a fi evitate ambuteiajele, întreaga zonă va fi atent monitorizată de echipaje ale Brigăzii Rutiere.

Totodată, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să folosească traseele alternative recomandate, să respecte cu stricteţe semnalizarea rutieră temporară instituită în zona lucrărilor şi semnalele agenţilor de poliţie rutieră", menţionează sursa citată.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri