Pictura cu diamante sau goblenul cu diamante este o combinație uimitoare între pictură și goblen. Deși rezultatul este un tablou adevărat ce poate fi înrămat nu trebuie să ai talent la pictat și nici la cusut.

Pictura cu diamante sau goblenul cu diamante este o combinație uimitoare între pictură și goblen. Deși rezultatul este un tablou adevărat ce poate fi înrămat nu trebuie să ai talent la pictat și nici la cusut.

Tot ce ai de făcut este să te folosești de instrumentele din kit-urile cu goblenuri cu diamante pe care le găsești la magazinele de profil.

Totuși ce beneficii are acest tip de artă și de ce a început să facă furori în ultima perioadă?

Un prim răspuns este că acesta te ajută să evadezi din gândurile tale, din starea de stres, să te simți ca un artist. Este o artă captivantă și distractivă și îți oferă la final un rezultat strălucitor, demn de pus pe perete.

Iată deci ce beneficii vei avea dacă vei face o asemenea aratp. Vom vorbi despre 5 dintre acestea.

  • Te ajută să scapi de stres și de anxietate

Stresul cu care ne confruntăm zi de zi în viața noastră, la locul de muncă, în relațiile cu ceilalți sau chiar în familie, ne poate afecta destul de grav, dacă nu știm cum să îl gestionăm. De asemenea, perioadele prelungite de stres dar și grijile de viitor ne pot face să devenim anxioși iar singura scăpare este să ieșim din aceste gânduri și să ne ancorăm în momentul prezent.

Cu ajutorul acestui tip de artă te vei focusa doar pe ceea ce vrei să creezi și vei evada din stres și din gândurile care nu îți dau pace.

  • Îți stimulează creativitatea

Așa cum creația homemade îți pune la încercare creativitatea același lucru se întâmplă și aici. În acest proces îți pui la muncă emisfera stângă a creierului care este responsabilă de creativitate și intuiție dar și imaginație.

Cu toate că aici, urmezi instrucțiunile chiar și imaginația ta va fi stimulată și dezvoltată, ceea ce va fi foarte benefic pentru tine, în acele situații în care vei avea nevoie de ea.

  • Dezvoltă stima de sine

Extrem de mulți oameni nu au o stimă de sine foarte bine dezvoltată, ba din contră. Acest lucru aduce cu sine foarte multe gânduri de anxietate dar și nereușite. Din această stimă de sine scăzută nu credem despre noi că putem face anumite lucruri, să putem reuși sau că merităm mai mult.

Singurul lucru prin care poți crește stima de sine este să faci lucruri mici și ușoare, pe care le poți realiza, care să îți demonstreze că ești capabil să obții rezultate.

Iar goblenul cu diamante te ajută foarte mult în acest sens. La final când vei vedea rezultatul pe care ai fost capabil să îl obții, vei avea o stimă de sine foarte crescută.

  • Îți îmbunătățește abilitățile motorii fine

Abilitățile motorii fine ne sunt necesare în foarte multe aspecte ale vieții noastre iar cu ajutorul acestei arte avem posibilitatea de a le dezvolta. În plus, te ajută să te focusezi foarte bine pe lucrurile mici și să îți dezvolți inclusiv mușchii degetelor și ale mâinilor.

  • Te ține departe de tehnologie

În ziua de astăzi tehnologia este parte din viața noastră iar a trăi fără ea pare să fie extrem de dificil. Totuși, este doar o iluzie, pentru că nu este nevoie să fim mereu cu gadgeturile în mână. Până la urmă, echilibrul este totul.

Așadar, dacă vrei să găsești o activitate la fel de atractivă și antrenantă, dar care să te țină departe de ecrane, goblenul cu diamante te va ajuta și din acest punct de vedere.

Savurează momentele cu tine însuți și bucură-te de rezultate uimitoare.

Sursa foto: ezgif.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri