Cu un război în plină desfășurare la graniță, un anunț de pe pagina de socializare a Ministerului Apărării Naționale din Romania, în care se explica faptul că vloggerul Selly s-a "alăturat" Scorpionilor roșii, a atras atenția opinie publice.

"Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!" se arăta în mesajul instituției.

Acest anunț contrastează însă puternic cu salariile mici pe care le oferă MApN pentru rezerviștii voluntari.

Astfel, recent, ministrul Apărării, Vasile Dîncu declara că rezerviștii voluntari câștigă "undeva în jur de 3.000 de lei" cu toate sporurile aferente, în perioada în care fac instrucţie.

La aceasta, explica ministrul, se adaugă "o sumă destul de importantă, în jur de 1.500 de lei" când stau acasă, plus alte drepturi pe care le pot obţine, spre exemplu asigurări de sănătate.

Cu toate acestea, potențialii rezerviști voluntari nu se "înghesuie" la porțile cazărmilor, lucru recunoscut recent inclusiv de Vasile Dîncu și confirmat de prelungirile succesive ale termenelor-limită pentru campaniile de recrutare.

Comentariile postate de internauți la anunțul MApN sunt de asemenea amuzante, unele persoane arătând chiar că "Putin tremură de frică la aflarea veștii că Selly s-a înrolat".

Sursa foto: Facebook / MApN

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri