Începând cu data de 12 septembrie, Park Lake Shopping Center introduce parcarea cu plată.

Toți utilizatorii parcării vor beneficia de gratuitate pentru primele două ore consecutive de parcare.

Începând cu cea de-a treia oră consecutivă, tariful va fi de 3 lei/ oră, tarif nefracționabil.

Plata la automatele de plată se poate face atât în monede în valoare de 50 bani, cât și în bancnote având valoare de 1 lei; 5 lei sau 10 lei.

De asemenea, plata se poate efectua și la automatele de plată care sunt dotate cu sisteme de plata POS sau la Dispeceratul Parcării / Serviciu Clienți aflat la nivel -1, culoare ROȘU, J01.

Utilizatorii care fac dovada unui bon fiscal de cumpărături în valoare minimă de 100 lei (TVA inclus), eliberat în ziua respectivă de către magazinul Carrefour din Centrul Comercial, beneficiază de gratuitate pentru două ore consecutive de parcare.

O regulă similară se aplică și dacă achiziționați un bilet la cinematograful din cadrul centrului comercial.

Întreg regulamentul poate fi accesat AICI.

Sursa foto: Park Lake Shopping Center/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri