Mai mulţi cetăţeni din judeţul Maramureş au depus reclamaţii la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) după ce, la una dintre staţiile Petrom din municipiul Baia Mare, deşi au vrut să alimenteze cu benzină, în autoturisme a ajuns motorină.

Oamenii susţin că au alimentat la pompele de benzină, iar autoturismele s-au defectat.

Comisarul şef al OPC Maramureş, Dacian Manoliu, a declarat, miercuri, că s-au primit numeroase sesizări în acest caz, iar în cauză a fost demarat un control la benzinăria respectivă din municipiul Baia Mare.

Ulterior acestei informări, Petrom a transmis OPC Maramureş că toţi cetăţenii sau reprezentanţii instituţiilor sau firmelor care au alimentat maşinile cu motorină în loc de benzină sunt aşteptaţi la benzinăria respectivă pentru a primi despăgubiri.

"Petrom îi aşteaptă pe toţi cei care au alimentat la staţia amintită să vină pentru a fi despăgubiţi. Oamenii trebuie să aibă asupra lor bonurile fiscale, facturi de la service-uri dacă este cazul", au precizat reprezentanţii OPC Maramureş.

Între timp, inspectorii OPC Maramureş au sigilat pompele de benzină din care s-a făcut alimentarea cu motorină.

Printre cei afectaţi se află şi Poliţia Municipală Baia Mare, câteva posturi de poliţie rurală şi Clubul Minaur Baia Mare.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri