13 Octombrie 2022

Incendiu de proporții în Voluntari la un depozit de marfă



Un incendiu a izbucnit la un depozit din localitatea Voluntari, la care se observă degajări masive de fum, care pot fi văzute de la câțiva kilometri distanță, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj impresionant de intervenție, pentru a stinge incendiul.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), din interior se aud explozii succesive. Pompierii acţionează pentru stingerea incendiului cu 20 de autospeciale cu spumă şi apă şi trei autoscări.

(Sursa foto: IGSU)

Reprezentantul ISUBIF mai informează că suprafața afectată estimată de incendiu este de aproximativ 5.000 mp, iar incendiul se manifestă în interiorul depozitului și în exteriorul acestuia, unde sunt paleți cu marfă. Actiunile de stingere se realizează din exterior.

(Sursa foto: IGSU)

Autoritățile au eliberat și o avertizare prin sistemul RO-ALERT, cerând evitarea zonei și permiterea intervenței cât mai rapide a echipajelor speciale.

Circa 60 de pompieri au fost chemați pentru a se lupta cu incendiul, iar la fața locului au apărut și două excavatoare pentru a încerca izolarea corpurilor de clădire afectate. Potrivit autorităților sunt două corpuri de clădire afectate, ambele pe structuri ușoare.

Deocamdată, nu au fost raportate victime ale acestui incendiu.



Citeste si