UPDATE 11:03 - Acoperișul s-a prăbușit parțial. Flăcările ar fi izbucnit de la o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată, a anunțat Digi24.

Știrea inițială

Un incendiu a avut loc sâmbătă seară la Arhiepiscopia Tomisului, din Constanța care nu s-a înregistrat cu victime. Sediul lăcașului este o clădire de patrimoniu, veche de 90 de ani. Ca urmare a incendiului au fost afectați aproximativ 800 de metri pătrați din Arhiepiscopia Tomisului.

Incendiul izbucnit la mansarda Arhiepiscopiei Tomisului a fost localizat după miezul nopţii, el manifestându-se pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", potrivit Agerpres.

Nu au fost înregistrate victime.

La locul producerii incendiului au fost mobilizate, în jurul orei 22,00, mai multe echipaje, cu peste 70 de pompieri, dispozitivul de intervenţie fiind suplimentat cu patru autospeciale de pompieri din judeţele Tulcea şi Ialomiţa.

"Dificil este că acoperişul este din lemn, incendiul se manifestă doar la acoperiş. Nu este pericol de extindere la alte clădiri. Din fericire, nu au fost victime, nu au fost găsite persoane în interior şi nici nu au fost alte persoane care să necesite asistenţă medicală sau transport la spital", spunea azi-noapte purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Răzvan Parconie.

În mansarda cuprinsă de flăcări existau bunuri ale mai multor preoţi şi călugări.

"În principiu, la etajul mansardat nu existau mari bunuri. Clădirea este de patrimoniu, acolo existau mai multe bunuri personale ale preoţilor, călugărilor şi nu putem vorbi de mari bunuri administrative, dar sigur se va face o evaluare", a spus purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu.

Sursa foto: captură video /YouTube (Ziarul de Constanța)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri