ISU Timiş a activat Planul Roşu de Intervenţie la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, în urma degajării de fum de la un aparat RMN.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că au fost evacuaţi aproximativ 46 de copii şi 42 de adulţi, care au fost relocaţi într-o altă clădire, scrie Agerpres.ro.

Nu au fost înregistrate victime.

"Am fost solicitaţi să intervenim în urma unei degajări de fum la Spitalul "Louis Ţurcanu", secţia Pediatrie. În urma recunoaşterii, fumul provenea de la aparatul de RMN situat la parterul clădirii; nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum. Începând cu ora 7,45 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Din fericire, nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale. Misiunea este în dinamică", a afirmat Elena Megherea.

La locul evenimentului au fost trimise forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, trei autospeciale de stingere, câte două autoscări mecanice, autospeciale de transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SMURD, cu 28 de subofiţeri.

Sursa foto: ISU Timiș

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri