Aproximativ 300 de angajați ai rafinăriei Petromidia din Năvodari protestează marți dimineață și cer salarii mai mari. Oamenii s-au adunat spontan pe platoul din fața rafinăriei și spun că nu se vor întoarce la muncă până când nu vor primi un răspuns la cererea lor, scrie Digi24.ro.

Un lider de sindicat al angajaților rafinăriei a declarat pentru Digi24 că protestul spontan a fost declanșat după discuția pe care sindicaliștii au avut-o ieri cu administrația pe tema salariilor. Sindicalistul a spus că oamenii au venituri de aproximativ 3.000 de lei, bani despre care afirmă că sunt puțini pentru a întreține o familie. Potrivit acestuia, munca este una dificilă și periculoasă, el făcând referire la evenimentele care pot avea loc în timpul activității.

"La ultima discuție de ieri, cu administrația pentru creșterea salariilor, administrația ne-a spus că ne vom mai întâlni în februarie pe această temă. Au spus că le vor da oamenilor o primă de 1000 de lei la final de an. Le-am comunicat oamenilor și ei nu au mai vrut să intre la muncă. Cei care au fost de noapte au rămas în continuare la serviciu, oamenii au vorbit între ei, unii protestează, alții muncesc. E o mișcare spontană. De două săptămâni, oamenii vor un răspuns ferm de la administrație privind salariile. Îl așteptăm pe directorul general cu un răspuns. Dacî ai o mișcare spntană e greu să o controlezi”, a declarat sindicalistul.

.

Sursa foto: Garda de Mediu Constanța/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri