Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că lucrările reparare și marcare a străzilor și trotuarelor din Bucureşti vor continua atât timp cât condițiile meteorologice vor permit efectuarea lucrărilor.

"Administraţia Străzilor Bucureşti reface marcajele rutiere şi repară străzile şi trotuarele. În paralel, realizează şi alte tipuri de lucrări pentru siguranţa traficului rutier şi pietonal, precum amplasarea de limitatoare de viteză, stâlpi antiparcare, oglinzi rutiere sau rasteluri pentru biciclete", a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa Facebook.

Potrivit edilului general al Capitalei, municipalitatea a alocat anul acesta "sume consistente" pentru semnalizarea rutieră.

Nicușor Dan a precizat că 5 milioane de lei au fost prevăzuţi pentru reparaţii de semafoare, în timp ce investiţiile în semafoare s-au ridicat la 18.886.000 de lei.

Totodată, primarul general al Bucureștiului a menţionat că în marcajele rutiere s-au investit 28.514.345 de lei, în achiziţionarea stâlpişorilor 1.452.050 de lei, în indicatoare şi oglinzi rutiere 947.902 de lei.

Câteva exemple de străzi pe care s-a intervenit în ultimele două săptămâni:

  • Lucrări carosabil: Str. Sportului, B-dul G. Enescu, B-dul Ion. Mihalache, Splaiul Independenţei/Naţiunile Unite etc.
  • Reparaţii trotuare: B-dul C.A Rosetti, Calea Victoriei, B-dul N. Bălcescu, B-dul Gheorghe Magheru, Calea Floreasca.
  • Marcaje treceri de pietoni: P-ța Unirii, Calea Văcărești, P-ța Națiunile Unite, Splaiul Independenței, Șos. Pipera, Șos. Ștefan cel Mare, Șos. Andronache, Str. Lucian Blaga, Calea Moșilor etc.
  • Marcaje staţii STB: Splaiul Unirii/Pod Vitan, Splaiul Unirii/Pod Mihai Bravu, Str. Sebastian/Parc Sebastian etc.
  • Amplasarea stâlpilor antiparcare: Şos Pantelimon.
  • Limitatoare de viteză: Şcoala Spectrum, Str. General Berthelot, Str. L. Cazzavillan, Str. Drumul Gilăului, Str. Măceşului etc.
  • Oglinzi rutiere: Str. Siret/Str. Măgura Slătioarei, Str. Gheorghieni.
  • Rastele pentru biciclete: B-dul Ghe. Magheru - Teatrul Nottara.
  • Indicatoare rutiere: P-ţa Gării de Nord 2, P-ţa Presei Libere, Prelungirea Ghencea, Str G-ral Berthelot, Str Luigi Cazzavillan, Calea Moşilor.

Sursa foto: Primăria Municipiului București / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri