ISU Dobrogea a anunțat găsirea unei componente dintr-o rachetă rusească pe plaja de lângă Gura Portiței. Oficialii spun că e vorba o parte din sistemul de propulsie și că nu prezintă niciun pericol.

Echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa a intervenit pe plaja de la Marea Neagră, între Periboina şi Săcele, pentru ridicarea unui element presupus a fi de muniţie, conform Agerpres.

Echipajul format din trei subofiţeri şi un ofiţer a identificat obiectul ca fiind booster de rachetă, acesta urmând să fie luni predat structurilor specializate din cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Potrivit unor surse, componenta rachetei găsite în zona Periboina – Săcele este de provenienţă rusească și ar fi fost adusă de valuri.

"Obiectul nu prezintă niciun pericol, fiind vorba despre componenta care propulsează racheta", a precizat ISU Dobrogea.

Instituţia atrage atenţia populaţiei care găseşte elemente de muniţie că are obligaţia să sune la numărul unic de urgenţă 112 şi să anunţe primăria sau cel mai apropiat post de poliţie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri